KSA Sint-Amandus

Jonghernieuwers
Kalender

Boerenkwis - 24 september 2017

Intelligentie is niet aan iedereen gegeven, vandaar deze grote quiz.

Boerenbeurs - 1 oktober 2017

Is het nu zomer of wintertijd? Zaaitijd of oogsttijd? Voedertijd of melktijd? Kweektijd of melktijd? Zoveel vragen, zo weinig antwoorden. Hopelijk kunnen, als echte kippenboeren, ons helpen met de moeilijke quiz.

Boer Teun heeft hulp nodig - 15 oktober 2017

Onze sukkelaar leeft in het grootste boerendorp ter wereld waar zelfs de elektriciteit nog niet is uitgevonden. Daarom gaan wij, samen als een team hem proberen te moderniseren. Bereid jullie maar al voor aan een grote zwarte zoektocht naar het automatiseringsproces van zijn kippenkwekerij.

Dag van de jeugdbeweging - 20 oktober 2017

Voor kiekens die het nog niet weten, op deze dag gaan we in alle fierheid met ons uniform aan naar school. Altijd ook welkom s ochtends vroeg op de Grote markt in Aalst voor een koffiekoek met een chocomelk

Do It Yourself (DIY) boereneditie - 22 oktober 2017

Nu Boer Teun de elektriciteit heeft gevonden is er een hele nieuwe wereld voor hem open gegaan. Nu is het jullie beurt om uzelf te bewijzen in deze kippenwereld vol automatische processen. Trek uw werkhandschoenen maar al aan.

Eetfestijn - 28 oktober 2017

Mossels overal, soms eens een brochette of een potje stoofvlees gecombineerd met een knapperig frietje op een bedje van sla en tomaat. Een korte beschrijving van ons fantastisch KIP-lekker eetfestijn. Kom gerust een hapje eten of een handje toesteken en breng zeker je familie en vriendjes mee!

Eetfestijn - 29 oktober 2017

Mossels overal, soms eens een brochette of een potje stoofvlees gecombineerd met een knapperig frietje op een bedje van sla en tomaat. Een korte beschrijving van ons fantastisch KIP-lekker eetfestijn. Kom gerust een hapje eten of een handje toesteken en breng zeker je familie en vriendjes mee!

Boer Teun heeft eten nodig - 12 november 2017

De vogelziekte is in het land! De financile crisis slaat toe en dit gaat gepaard met hongersnood. Daarom gaan wij, vanuit een communistisch standpunt, samen ons eten delen. Iedereen geeft evenveel, iedereen krijgt evenveel. We verwachten dat

Boerendorpspel - 19 november 2017

Wat is het enige echte boerendorp in omstreken? We strekken onze veren en slaan erop uit! We hebben voor jullie de zotste uitdagingen klaarVervoer wordt voor jullie geregeld. (paard en kar van Boer Teun)

Chickies filmnacht - 26 november 2017

Na al het harde werk worden jullie stilaan echte kippen. Een kip moet wel goed kunnen broeden, vandaar deze activiteit. Een hele avond in de luie zetel zitten en eieren broeden. Dit geanimeerd door een paar filmpjes op groot scherm en een snackje met een cola erbij vormt een topformule voor een geslaagde filmnacht!

Aalst twinkelt - 8 december 2017

Aangezien jullie volop in de examenperiode zitten, gaan we jullie niet lastigvallen gedurende een zondagnamiddag waar jullie je zot staren op wiskunde of een ander vak, in de plaats hiervan zijn onze activiteiten op vrijdagavond, dit geldt ook voor het volgende weekend. We spreken af in Aalst om te gaan kijken naar Aalst Twinkelt, eigenlijk een beetje cirk! Aalst maar dan in de winter alhoewel, dan is het nog herfst, maar we maken er winter van! Een gezellige bedoening met straattheater en verschillende kraampjes ook de schaatsbaan staat daar dus ik zou zeker wat geld meenemen,

Blokontspanning - 15 december 2017

Ook deze week kun je dus op vrijdag langskomen naar de KSA om al je stress, woede of blijheid die de examens je gegeven hebben, kwijt te kunnen in een gezellig partijtje kickeren, tapbiljarten of gewoon praten met de vriendjes!

Kerstfeestje - 26 december 2017

Zet deze datum maar met stip in je agenda want dit is de laatste KSA-activiteit van dit jaar en hierna zal het een tijdje duren vooraleer er terug activiteiten zijn. #leidingmoetblokken ook hier volgt nog een brief voor de exacte info. Hou dus maar zeker 2de kerstdag vrij.
Leiding

Pieter Redant

E-mail: pieter.redant.50@facebook.com
Geboortedatum: 13/10/1997
Pieter Redant

Cedric Bourda

E-mail: cedric.bourda@telenet.be
Geboortedatum: 30/11/1998
Cedric Bourda
Badge