KSA Sint-Amandus

Knapen
Kalender

Zombiekip - 24 september 2017

Zoals de meesten onder jullie weten, is de zombiekip op het voorbije kamp uitgebroken en hebben we haar niet meer gezien. Maar tijdens de voorbereidingen die de leiding trof voor het nieuwe kalenderjaar hebben we enkele keren onze zombiekip gespotten, zeker zijn we nooit geweest, is dit een mythe of is het toch gevaarlijker dan het lijkt?! Hopelijk komen we het dan te weten!

Boerenbeurs - 1 oktober 2017

De snelste scooters, de vernuftigste tandenborstels, schoenen die je laten vliegen en natuurlijk ook de Iphone X, hopelijk zullen we deze snufjes te zien krijgen op Open Bedrijvendag 2017 Erembodegem, fiets meenemen is aangeraden want we moeten hiervoor naar linkeroever!

How to build a kippenhok - 15 oktober 2017

Doe vandaag maar uw werkmansplunje aan en haal uw bouwvakkersreet boven want er gaat gemetst worden, het cement gaat zoals zweet van ons lichaam druipen en de kipjes zullen eindelijk een kippenhokje krijgen waar geen enkel kippenhok tegen op kan! C u there!

Dag van de jeugdbeweging - 20 oktober 2017

Vandaag mogen jullie allemaal in uniform naar school gaan, we verwachten jullie s ochtends op de grote markt te zien, voor een koffiekoekje en een chocomelkje, hier kunnen we ook tonen hoe een toffe, samenhangende groep KSA Erembout wel niet is! PS: Voor de grote jongens, s avonds is er ook nacht van de jeugdbeweging, maar niet getreurd als je niet zou mogen van je ouders, er komen nog jaren!

Chasse au coq - 22 oktober 2017

We hebben reeds een kippenhok gebouwd voor onze wonderschone kipjes maar wat is een kipje zonder haar haantje, het juiste antwoord is niets. We zullen dus ons uiterste best moeten doen om een haantje te pakken te krijgen, zo zijn onze kipjes ook blij en begint onze kippenboerderij toch nog op iets te trekken!

Eetfestijn - 28 oktober 2017

Mossels overal, soms eens een brochette of een potje stoofvlees gecombineerd met een knapperig frietje op een bedje van sla en tomaat. Een korte beschrijving van ons fantastisch KIP-lekker eetfestijn. Kom gerust een hapje eten of een handje toesteken en breng zeker je familie en vriendjes mee!

Eetfestijn - 29 oktober 2017

Mossels overal, soms eens een brochette of een potje stoofvlees gecombineerd met een knapperig frietje op een bedje van sla en tomaat. Een korte beschrijving van ons fantastisch KIP-lekker eetfestijn. Kom gerust een hapje eten of een handje toesteken en breng zeker je familie en vriendjes mee!

De kip van Sint-Maarten - 12 november 2017

Jullie kennen natuurlijk allemaal het paard van Sint-Maarten, het paard dat alles kan, maar wisten jullie dat Sint-Maarten ook een kip had. Verborgen gehouden voor de buitenwereld want haar krachten zijn oneindig groot, wij gaan proberen het geheim dat achter de kip van Sint-Maarten zit te ontsluieren om het dan voorgoed in de vergeetput te gooien! Gruwelijk!

Chirospelletjesnamiddag - 19 november 2017

Aangezien we een jeugdbeweging zijn, moeten we ook eens chirospelletjes spelen, altijd out of the box is ook niet goed, denk ik. Dus vandaag een namiddag vol pret, chiropret en spel, chirospel. L We gaan proberen het een leuke touch te geven dus kom toch maar af!

Chickies filmavond - 25 november 2017

Attentie, u wordt verwacht zaterdag 25/11 vanaf 18 uur voor een filmavond die duurt tot 12uur!Eventuele verzoekjes voor films mogen jullie steeds aan jullie leiding laten weten + jullie favoriete genre film en nee, we gaan niet naar Disneyfilms kijken.

Aalst twinkelt - 8 december 2017

Aangezien jullie volop in de examenperiode zitten, gaan we jullie niet lastigvallen gedurende een zondagnamiddag waar jullie je zot staren op wiskunde of een ander vak, in de plaats hiervan zijn onze activiteiten op vrijdagavond, dit geldt ook voor het volgende weekend. We spreken af in Aalst om te gaan kijken naar Aalst Twinkelt, eigenlijk een beetje cirk! Aalst maar dan in de winter alhoewel, dan is het nog herfst, maar we maken er winter van! Een gezellige bedoening met straattheater en verschillende kraampjes ook de schaatsbaan staat daar dus ik zou zeker wat geld meenemen,

Blokontspanning - 15 december 2017

Ook deze week kun je dus op vrijdag langskomen naar de KSA om al je stress, woede of blijheid die de examens je gegeven hebben, kwijt te kunnen in een gezellig partijtje kickeren, tapbiljarten of gewoon praten met de vriendjes!

Kerstfeestje - 26 december 2017

Zet deze datum maar met stip in je agenda want dit is de laatste KSA-activiteit van dit jaar en hierna zal het een tijdje duren vooraleer er terug activiteiten zijn. #leidingmoetblokkenHou dus maar zeker 2kerstdag vrij.
Leiding

Robin Uyttendaele

E-mail: robin.uyttendaele@outlook.be
Geboortedatum: 09/12/1999
Robin Uyttendaele

Stijn Boel

E-mail: stijnb1@hotmail.com
Geboortedatum: 07/02/1998
Stijn Boel
Badge