KSA Sint-Amandus

Leeuwkes

Reuzekippenbord - 24 september 2017

Na alweer een mooie start van het nieuwe jaar is het tijd voor een ouwe gouwe. We halen een klassieker boven, het kippenbord. De ganzen waren uitverkocht. Om het uitdagender te maken hebben we een XXXXXXXXL-versie gemaakt. Wie weet op welk vakje je beland en wat er aan vast hangt.

SOS kip - 1 oktober 2017

We zijn Ons Kookboek van de boerinnenbond kwijt. Kan jij ons helpen met zoeken? Of beter nog helpen met koken want Piet kan het niet alleen.

Links tegen rechts - 15 oktober 2017

Links of rechts, blauw of rood? Om dit te bepalen duiken we het bos in en laten we ons eens goed gaan. Bepaal mee deze ongelooflijke strijd.

Dag van de jeugdbeweging - 20 oktober 2017

Vandaag is het dag van de jeugdbeweging. De beste dag van het jaar. De enige dag dat jullie in uniform naar school mogen. Dan kan je u uniform tonen aan vriendjes en vertellen waarom ksa beter is dan de rest.

Spel der kippentronen - 22 oktober 2017

Ben jij de beste ridder en kan je de andere verslaan om helemaal alleen aan de macht te geraken. Wie is de beste ridder, heer of koning? Kom en daag u mede vrienden (ridders) uit voor een spel. Hopelijk kan je ze verslaan en stijg je naar de top.

Eetfestijn - 28 oktober 2017

Mossels overal, soms eens een brochette of een potje stoofvlees gecombineerd met een knapperig frietje op een bedje van sla en tomaat. Een korte beschrijving van ons fantastisch KIP-lekker eetfestijn. Kom gerust een hapje eten of een handje toesteken en breng zeker je familie en vriendjes mee!

Eetfestijn - 29 oktober 2017

Nietzsche niest (verkouden kip) - 12 november 2017

Nietzsche is een beetje ziek. Hij moet altijd niezen en er is geen beterschap. Help mee zoeken naar een oplossing, tot dat Nietzsche genezen is.

Kip tegen allen - 19 november 2017

Vandaag is het kip tegen allen. Wie wint? Wij of de kip?

kippen filmnamiddag - 26 november 2017

We halen onze beamer uit de kast en halen al de klassiekers boven.

Risk(ant) - 10 december 2017

Vandaag spelen we het gevaarlijkste en riskantste spel ter wereld. Risk. Zijn jullie er klaar voor? Durven jullie? We hebben er een grotere en aangepaste versie van gemaakt.

Kiptransformers - 17 december 2017

Wie van jullie kan zich het best verkleden als kip? We gaan ons zo goed mogelijk proberen te verkleden en ons in te leven als een kip. Je mag zelf zeker ook spullen meenemen om op een kip te lijken.

Kerstfeestje - 26 december 2017

Het is alweer de laatste activiteit van het trimester. De tijd gaat snel als ge u amuseert. We houden ons jaarlijks kerstfeestje. Kom zeker verkleed als kerstman en toon uw vriendjes dat je een betere kerstman bent.
Leiding

Sander De Leeuw